NaserIbrahim | Wedding & Events Photography

By: naseribrahim l Johor Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Jul-2010 03:39 Email | Share | Bookmark
Herni & Mazlan | 12 Jun 2010 | Kampung Parit Stan, Benut

Assalamualaikum,

Agak kelam kabut aku bulan lepas dan bulan ni...menyiapkan kerja2 bertangguh dan persiapan untuk auditing...memang tak termampu rasanya...tapi aku tahu apa yang tuhan beri adalah didalam kemampuan kita. Yang penting jangan mudah mengalah...Ok entry kali ni adalah untuk pasangan Herni dan Mazlan..Maaf kerana lambat upload...Di Majlis ni juga lah aku menerima ujian paling hebat dalam karier aku sebagai fotografer iaitu data dalam SD card aku hilang bila tengah shoot dan juga hujan lebat ketika pengantin sampai...ape2 pun di zaman teknologi ni benda hilang pun boleh cari dan alhamdullillah semuanya selesai....Sekarang ni tnegah berhempas pulas nak menyiapkan custom album pulak....sebelum tu bagi pasangan pengantin yang nak tnagok gmabar sementara boleh melihat video khas yang telah dibuat disini....Sekian







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net