NaserIbrahim | Wedding & Events Photography

By: naseribrahim l Johor Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Feb-2008 02:20 Email | Share | | Bookmark
Perpustakaan Angkat UTHM | Balai Belia Parit Surau

Minggu ni terpaksa bekerja juga di Parit Raja. Tak boleh balik sebab ada aktiviti perpustakaan yang perlu diikuti....letih gak...tapi takpe...disebabkan hobi ku yang suka mengambil gambar, itu semua tak menjadi masalah.....layan je.....



Tuesday, 19-Feb-2008 02:28 Email | Share | | Bookmark
Nature Potraiture Workshop With FMDC

Pada hari sabtu, 16/2/2008 brother din (Kqden) telah menganjurkan satu bengkel pembelajaran fotografi bersama team2 FMDC. Tahniah pada yang hadir dan byk ilmu telah dicurahkan dari otai...Terima kasih pada Bro Din (pawaka), Ayares dan Abeja...Tunjuk ajar korang memang berguna bagi beginners macam kami....hehhe...macam2 yang kami belajar terutamanya tentang DOF, Rules of Third, reflector function, CLS, white balance control, how to select angle....dan macam2 lagi yang rasenya tak tersebut kat sini....so enjoy yer gambar2 yang aku ambik kat sini.....





Monday, 4-Feb-2008 01:58 Email | Share | | Bookmark
UTHM Family Day 2008

Sabtu lepas aku dengan terpaksanya kena pergi family day UTHM...hehehe kalau tak gaji kena potong RM10...hahaha...takper aku rasa tak rugi pun...sebab dgn sendirinya aku pergi dgn memebawa kamera D40x aku untuk cover majlis tu.....alhamdulillah, byk yang aku belajar bila kita ambik gambar outdoor yang panas terik.....ok enjoys the picture.....gambar2 lain akan menyusul kemudian.....





Tuesday, 29-Jan-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Sehari d' Rumah Tunang

Pada hari ahad lepas aku telah pergi kerumah tunangku untuk merapatkan lagi hubungan kekeluargaan dgn keluarganya...cewah ayat poyonya....hehehe nyambil2 tu, tembak2 jugak la beberapa gambar yang ada disitu....dulu takda DSLR nak ambik gambar....sekarang dah ada kena ambik...heheh...memandangkan kat belakang rumahnya ada kolam ikan...so ambiklah sikit2 keindahan yang ada di kawasan perumahan Air Tawar 5, Kota Tinggi, Johor. Seperti biase alat menembak menggunakan D40x bersama kit lense....tak mampu lagi nak beli yang lain2 hehhehe

Opening kali ni....

Aktiviti di pagi hari



Sedikit macro


Closing



Thursday, 24-Jan-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Kucing baru ku

Baru2 ni balik rumah dan tiba2 terkejut aku....kat rumah aku ada kucing baru, cute jugak la...so dgn berbesar hati aku ambik la gambar dia....dgn menggunakan jentera D40x bersama speedlight sigma yg dipinjam dari saudara HairulAbuBakar.....thanks bro.....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net