NaserIbrahim | Wedding & Events Photography

By: naseribrahim l Johor Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Apr-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Ramdhan & Hazrin | 20 April 2008 | Rengit

Ok, tugasan kali ni adalah tugasan yang paling mencabar bagi aku sebab dgn kehangatan matahari dan juga bertugas dari 8pg hingga 8 mlm.....boleh dikatakan shoot untuk satu hari. Walaupun letih terima kasih juga kepada pasangan pengantin kerana memberikan kerjasama yang terbaik kepada kami...Terima kasih kepada 3 jurugambar lain yang sudi ikut tag bersama aku iaitu bro Fitri, Khairul dan Zaman. Tak lupa juga kepada owner Sarang Tempua Cafe, En Azam kerana membenarkan kami melakukan penggambaran disitu...Byk pengalaman dari diorang ni yang membantu aku untuk terus maju dalam bidang fotografi ni. Ok diharap korang enjoy melihat gambar2 yang dipersembahkan ni.






Jurugambar
Naseribrahim | Nikon D40X + 18-55mm + 55-200mm
Fitri | Canon 350D + 50mm
Khairul | Nikon D80 + 18-135mm
Zaman | Sony A200 + Kit lense

Lokasi | Sarang Tempua Cafe, Rengit

--------------------------------------------------------------------------------
naseribrahim l 0197703066 l 074537175 l photography

Sebarang Pertanyaan sila hubungi kami:
Telefon Bimbit l 0197703066
Surat Elektronik l naser@uthm.edu.my


Monday, 31-Mar-2008 13:35 Email | Share | | Bookmark
Sehari Di Rengit

Seronok rasanya apabila berada di Rengit Batu Pahat...Macam2 kerenah orang aku jumpa dalam pencarian mereka untuk membeli barang2 kesukaan mereka.Untuk pengetahuan Rengit merupakan kawasan terkenal di Batu Pahat dalam menyediakan barang2 2nd hand....Byk juga barang yang cantik2....Pada mulanya aku teman member jer sebab dia yang nak beli barang2...Tiba2 setelah hampir 2 jam jalan2 kat situ....aku terjumpa satu port baik punya untuk shoot gambar pengantin....so aku harap satu hari nanti aku akan dapat shoot kat sini....thanks to owner En. Ahmad Azam..gambar2 ni tak di edit langsung pun....







Jenis Kamera : D40x + 18-55mm (kit lense)
Flash : available light

--------------------------------------------------------------------------------
naseribrahim l 0197703066 l 074537175 l photography

Sebarang Pertanyaan sila hubungi kami:
Telefon Bimbit l 0197703066
Surat Elektronik l naser@uthm.edu.my



Monday, 17-Mar-2008 00:44 Email | Share | | Bookmark
Majlis Menyambut Menantu | Muhamad Sani & Suraya Hani

Terima kasih kepada kedua mempelai kerana memberi peluang dan kepercayaan kepada aku untuk pertama kalinya mengambil majlis perkahwinan....diharap aku dapat mengasah bakat aku lagi dari komen2 yang bakal hadir dalam FP ni nanti.....Selamat pengantin baru kepada pasangan mempelai....




Quote:
thanks a lot coz sudi amik pic kami ni..sudi gak hadir pd majlis yg serba ringkas tp cukup manis lagi2 pic yg ada ni so sweet.....tak lupa gak for ur fiance. thanks a lot for both of u.jangan tunggu lama2..ikuti lah jejak kami



Majlis l Majlis Menyambut Menantu | Felda Sening | Kota Tinggi
Fotographix l naseribrahim
Senjata l NIKON D40x + 18-135mm + SB 600


--------------------------------------------------------------------------------
naseribrahim l 0197703066 l 074537175 l photography

Sebarang Pertanyaan sila hubungi kami:
Telefon Bimbit l 0197703066
Surat Elektronik l naser@uthm.edu.my


Friday, 7-Mar-2008 03:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persaraan & Pertukaran Kastam Di-Raja Malaysia

Alhamdulillah....rezeki ada lagi minggu ni...Disaat nak pokai tu ada rezeki yang masuk....Ok majlis ni cover untuk En. Najas yang berpencen dari perkhidmatannya....Alhamdulillah kali ni diorang suka dgn gambar aku....Yelah dulu aku ambik gambar gelap sikit sebab waktu tu baru belajar lagi....ok harap2 teman enjoy dan berilah komen2 yer.....



Monday, 25-Feb-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
Hari Penamaan Calon Pilihan Raya 2008

Minggu yang amat memenatkan pada aku la.....lepas cover untuk program perpustakaan angkat....aku pulak ikut brother Salmi dan bro Rahmat untuk belajar cara nak ambil gambar style fotojounalis dan cara media. Selain tu juga Bro Senin dan Bro Akhmal juga turut serta dalam aktiviti kali ni. Thanks guys, korang memang best jadi cikgu aku....memang letih bila kita kena tunggu majlis dari awal hingga akhir...tapi takpa...untuk mengumpulkan ilmu yang masih sikit ni...aku gagahkan juga....Proses penamaan calon yang telah di umumkan di MRSM Batu Pahat berjalan dengan lancar tanpa sebarang pergaduhan mahupun huru hara,,,,,




Dan akhir sekali.....tentera2 yang sedia menembak sesiapa saja


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net