NaserIbrahim | Wedding & Events Photography

By: naseribrahim l Johor Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Jan-2010 13:06 Email | Share | | Bookmark
Danny & Azlina | Dewan Jubli Intan, Batu Pahat

Alhamdulillah, aku masih berkesempatan untuk kemaskini fotopages aku pada kali ini....Pasangan yang sama cuma kali ini pada majlis bertandang....Majlis yuang cukup pantas pada aku tetapi penuh dengan pengisian yang menarik bagi mata jurugambar....Sekali lagi thanks to AkmalAdanan dan adiknya Ami Adanan kerana bagi aku menyebok dalam tugasan korang....Tak perlu cakap byk biar gambar berbicara....







Monday, 11-Jan-2010 06:17 Email | Share | | Bookmark
Azlina & Danny | Taman Flora, Batu Pahat

Assalamualaikum,

Tahniah kepada pasangan mempelai. Terima kasih juga kepada AkmalAdanan yang memberikan aku peluang untuk ikut bersama-sama dalam tugasan terbaru beliau. Banyak yang aku belajar dalam sesi kali ni terutamanya penggunaan Wide Angle Lens dan lighting....Kepada pasangan pengantin, your wedding is the best for both sided....Majlis yang indah, suasana yang ceria, makanan yang enak dan tentunya pengantin yang cantik dan kacak....Terima kasih kepada pengantin kerana memberikan kami semua yang terbaik....

Ok...gambar yang di kemaskini adalah dari majlis persandingan dirumah Azlina...tak byk yang aku ambik sebab aku lebih tumpukan kepada pembelajaran dengan Akmal...thanks Akmal...your the best Lecturer . Enjoy...kalau sempat aku update di majlis bertandang pula dan juga sesi outdoor yang sangat meriah....






Monday, 28-Dec-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
Promosi Tahun 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Selamat tahun baru Islam dan juga selamat tahun baru masihi iaitu 2010. Bagi menghargai pengunjung-pengunjung dan juga yang bakal ke jinjang pelamin. Saya dengan ini buat julung kalinya mengadakan promosi khas sempena tahun 2010.

Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan sesuai dengan semua golongan. Harga tersebut adalah merangkumi bagi satu majlis. Sebagai contoh Majlis Akad Nikah & Sanding (1 majlis) manakala Majlis Bertandang (1 majlis). Jika anda perlukan tambahan majlis seperti Majlis Malam Berinai atau Khatam Quran, anda hanya tambah RM250 bagi setiap Majlis dan gambar akan dirangkumkan sekali di dalam satu album.

Jangan tunggu lagi kerana ianya khas untuk 10 orang pertama sahaja. Tempah segera. Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya melalui telefon 019-7703066 dan email i.naseribrahim@yahoo.com.....



Bayangkan hari-hari indah anda diabadikan dalam satu album terindah.......


Wednesday, 16-Dec-2009 03:18 Email | Share | | Bookmark
Welcome To Sarawak

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama betul tak update gambar-gambar disini dan mungkin ada pengunjung pun dah bosan nak tengok web ni. Maaf pada pengunjung2 sebab kesibukkan kerja dan tiada masanya menyekat aktiviti aku didalam fotopages ni. Pada 2-5 Disember 2009 yang lepas aku telah berkesempatan untuk menjejakkan kaki di negeri Sarawak. Bukan atas urusan fotografi tetapi atas urusan kerja sebagai Pustakawan. Aku kena menghadirkan diri didalam bengkel yang telah diadakan di UNIMAS....Alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Tak banyak gambar yang diambil ketika disana disebab pergi atas urusan kerja. Gambar dibawah adalah gambar Perpustakaan UNIMAS dimana tempat aku menjalankan bengkel selama 3 hari....letihnya......



Masa untuk makan


Selepas habis bengkel biaselah....jalan2 la aku dibandar kucing bersama isteri tercinta...tetapi disini yang aku perasan masa bergerak begitu pantas sebab matahari cepat terbenam...jadi waktu solat pun cepat....berlari2 la aku selepas bengkel untuk membeli belah, makan dan jalan2....kedai2 kat sini semuanya jam 9 dah start tutup....nak buat camner, makan angin jer la.....Sewaktu disini kami tinggal di Hotel Grand Margaretha....Boleh tahan jugak hotel ni...berhadapan dengan sungai Sarawak kot....dan boleh nampak Bangunan Dewan Undangan Negeri Sarawak....







Wednesday, 11-Nov-2009 03:37 Email | Share | | Bookmark
A'ina Sarah Binti Mohd Khairul Naser

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Mesti ramai yang geram dengan aku dan marah dengan aku bila aku tak letakkan gambar anak aku di sini. Kebanyakkan tanya aku di facebook dan friendster. So buat julung2 kalinya aku paparkan gambar anak aku disini untuk tatapan umum. Heheh ucapan macam artis pulak...Nama diberi A'ina Sarah Binti Mohd Khairul Naser. Lahir pada 25hb Julai 2009 di Hospital Sultan Iskandar, Johor Bahru



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net