NaserIbrahim | Wedding & Events Photography

By: naseribrahim l Johor Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Jan-2008 02:39 Email | Share | | Bookmark
Xpdc Macro di Hutan Lipur Soga Perdana Batu Pahat

Pada hari Sabtu lepas, aku bersama2 team FMDC telah berguru bersama2 bro Red untuk mendalami ilmu macro. Tempat yang telah dipilih adalah di Hutan Lipur Soga Perdana. Byk ilmu2 yang telah ditunjuk ajar disana....so diharap byk komen2 akan diberikan kepada aku sebab aku baru first time ambik gambar macro ni...itupun pakai kit lense jer....heheh ok enjoys

Opening bagi kali ini



Flora dan Sifuuuuu Red


Bala tentera yang telibat dalam sesi tembak menembak...


Dan akhir sekali
[CENTER][/CENTER]


Sunday, 6-Jan-2008 17:06 Email | Share | | Bookmark
Nikon D40x Workshop | Puteri Pan Pacific | Ahad | 6 Januari 2008

3 Model Jelita
Shot yang mendapat pujian
Lagi shot yang mendapat pujian
Alhamdulillah, akhirnya tamat juga workshop yang telah diadakan di Hotel Puteri Pan Pacific. Terima kasih kepada tenaga pengajar En. Haidar, En. Endrew dan En. Sean.....Mereka ni tak kedekut ilmu dan byk teknik2 diaorang bg. Workshop ni telah dimulakan pada pukul 9 pagi dan 6.30 petang. Pada sesi petang ada 3 orang model yang telah disediakan pihak nikon untuk latihan bagi pelajar2 untuk mempraktikkan teknik2 yang telah diajar. Berikut adalah gambar2 telah diambil sewaktu sesi pembelajaran...Harap usaha ini diteruskan pihak nikon disamping yuran yang berpatutan bagi beginners (RM20)......







Tuesday, 1-Jan-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Pertama Kali Besama Nikon D40x

Tanggal 29hb Disember 2008, maka tercipta lah hari dimana aku pertama kali menggunakan kamera DSLR dan ianya juga pertama kali aku gunakan. Model yang mampu aku beli ialah Nikon D40x besama kit lense....dan pada 30hb pula aku telah diajak bersama brother Din untuk cover majlis pertunangan member dia di Taman Daya.....So diaharap lebih byk komen supaya aku dapat mempelajari lagi byk teknik2 mengambil gambar.....enjoy the picture











Monday, 12-Nov-2007 04:46 Email | Share | | Bookmark
Wajah Kesayangan Hamba

Minggu ni takda aper2 yang nak ditembak....so aku letak jerlah gambar terbaru tunangku....gambar ni main tembak jer secara tiba2 di Lapangan Terbang Senai, Johor...hehhe baru fresh muka dia, senyum tak buat2...hehhe



Tuesday, 30-Oct-2007 16:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Thaha & Zakiah

Tahniah kepada kedua mempelai. Semoga berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat. Diam tak diam sorang demi sorang kawan2 aku kawin...so enjoy the photo....maca biase n70 menjadi senjata...


....................

....................


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net